Tjejkväll med Linus

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2012-10-28 Klockan: 14:10:00
Tjejkväll med Linus blev det. Jag, Emmie, Carro och Linus var här hemma hela kvällen. Lagade tacos, spelade spel och sen gjorde jag den godaste fruktsalladen, sen hade tiden sprungit iväg..

Frusen morgon

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-10-28 Klockan: 13:50:42
Kylig morgon igår med minusgrader långt in på förmiddagen. Hela dagen igår bestod av städning, utrensning, dammning och dammsugning av mitt rum. Sen en snabb dusch och runt halv åtta kom Linus. Mysigt! :)

Torsdagen

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-10-26 Klockan: 14:12:00
Glömt berätta om torsdagen som jag var ledig. Fick en lång sovmorgon hos Linnea, sen när vi piggnat till så stekte vi amerikanska pannkakor. Vi fick inte ut så många från satsen, men gott var det och mätat blev vi ändå..
Florsocker, lönnsirap, kiwi, banan och en klick glass som topping. <3 
 
Efter en god brunch, latade vi oss lite, sen gick jag hem för att städa lite innan min kära pojk kom för att följa med mig till vårdcentralen. Jag skulle ta spruta. Det gick så bra så.

Ledig

Direktlänk / Allmänt kul / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-10-24 Klockan: 11:03:55

Jag är ledig idag och imorgon och dagarna är planerade.
Idag startade jag med en god frukost (se bilden), nu har jag diskat och ska byta om till träningskläder för att ställa mig framför tvn och dansa just dance (kan vara det roligaste sättet att förbränna utan att tänka att det är träning) sen ska jag ner på bandet en stund. Efter det blir det duschen, göra mig iordning, packa lite och senare dra hem till Linnea för att ha twilightmaraton eftersom att vi nu har biljetter till Breaking dawn :D <3

Myskväll

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-10-20 Klockan: 21:35:32

Precis duschat, vilket var precis vad jag behövde. Har varit helt borta och uttråkad hela dagen men nu känns det bättre.
Med den goda nyduschade doften och doftljusen tända så lägger jag mig på sängen och kollar film. Ska se The Shawshank Redemption, en film som även finns som bok (som jag ska läsa i engelskan på engelska tills om ett par veckor).
Ha en bra lördagskväll!

Torsdag 18de oktober

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-10-18 Klockan: 17:05:16

Hej mina vänner! Det går lite sådär med bloggningen.. Det händer inte så mycket speciellt att skriva om. Samma saker hela tiden. Idag är jag trött och sur på min mattelärare som ändrat vår matte till sista lektionen på eftermiddagen, då vi alla är trötta. Detta pga att han vill äta lunch med en kompis den tiden som vi egentligen har matte.. Sjukt...! Aja vi hörs, nu ska jag göra klart en engelskauppgift.

Ska försöka komma på något roligt att skriva på bloggen snart. PUSSHEJ

Sunshine

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-10-11 Klockan: 17:28:32

Hejsan alla! Just nu sitter jag och pluggar till mitt engelskaprov imorgon. Inte kul, ska börja öva in de 80 omöjliga glosorna nu. Kommer gå kanon (y)
I annat fall så har det varit en bra dag. Vaknade till starkt solsken och var utvilad och glad imorse. Började skolan 10.45 och nu sitter jag som sagt hemma och pluggar, har inte somnat än och det känns lovande tills natten ;) saknar min Linus dock, men honom träffar jag imon <3

Loreens nya singel

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2012-10-07 Klockan: 23:35:06
Crying out your name 
Den var bra redan första gången man lyssnade (y)

Mitt håår..

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-10-05 Klockan: 20:03:58
Yao! Kollade på några photo booth bilder och ser denna..
Det mörka, lååånga håret, mycket roligare att sätta upp håret då, just nu går det inte att göra något med mitt hår. Vet inte hur längesen det var jag tog denna bilden, någon gång i början på sommaren.. Har börjat vänja mig helt vid mitt hår nu, så ser jag denna och längtar tillbaks lite, växa ska mitt hår få göra iaf.. Sätter jag upp det blir det bara en liten stubb, haha nej men en kort svans blir det :/ Nu sparar vi håret till nästa behandling för håret i december (y)

Heeey 5/10

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-10-05 Klockan: 19:45:00
Sjukt eller? 2 månader och 19 dagar till julafton, snart 11 veckor kvar på detta året... Ett halvår med min älskling på måndag med <33 Tiden går så galet fort! Vad har ni hittat på de senaste dagarna då? Jag har inte gjort mycket alls. Varit på Fashionnails och tagit bort min nagelförlängning om ni minns den? Sååå skönt att inte ha långa naglar längre :$ 
Efter skolan så träffade jag syrran på stan, vi lunchade på 1344 och gick sedan på stan. Jag köpte bara en nödvändig mascara  (som dessutom var extrapris på hm och 10%, super!), för nu sparar jag till massa resor och kuligheter i framtiden. :D Får se hur det går, maten var ju inte billig kom jag på.. ;)
Nu ikväll så blir det Xfactor och sedan bubbelbad (y)
Måste byta diet! Min funkar inte... ?

Vägen mot det ljusare

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (3)
Skrivet: 2012-10-01 Klockan: 11:58:45

Tjääna! En vecka sedan jag bloggade. Riktigt dåligt, men tror att jag tappat suget på att hålla bloggen vid fullt liv.
Lördagen kan jag berätta lite kort om.
Jag var uppe tidigt för att åka in till en hårsalong i stan. Där fick jag en toning på utväxten och sen slingade hon i ljusare färg för nu ska min gamla hårfärg tillbaka. Jag har inte haft den på 5 år. Det går dock sakta när jag ska slinga tillbaka den ist för att avfärga, men sliter mindre.

Hejsvejs, hörs snart! :)

RSS 2.0