I won't let you go

Direktlänk / Musik/Video / Kommentarer (1)
Skrivet: 2012-01-31 Klockan: 22:23:49
TRÄNINGSVÄRK!!! <3 - yeeah jag har träningsvärk i lår, rumpa och över axlar och armar. GAL1!!

Gjorde chokladbollar, tog en dusch och sedan satte jag mig vid tv:n för att skratta lite till Wipeout ;)

BodyPump

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-01-30 Klockan: 21:55:34
Godkväll! Har precis lagt bort matteboken åt sidan. Blev trött i huvudet, och om jag blir det så kan jag inte räkna. Det blir helt knas och krångligt i huvudet. Lika bäst att slut då.
Idag körde vi BoduPump på idrotten. Det var bland den jobbigaste idrott vi haft och det gjorde så ont i hela kroppen innan. Nu känner jag inte mycket, men "hoppas" att jag har träningsvärk imon så att det känns att jag utfört detta arbete..
Nu ska jag göra en kopp te och sen ska jag sätta igån filmen "Something borrowed" och sen sova. Puss!

Wantis

Direktlänk / Mode / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-01-30 Klockan: 16:19:00
Vill ha från NASTYGAL.COM
Skorna kommer i kommande skokollektion på Style By Tyra

Mys med dem bästa

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2012-01-28 Klockan: 17:45:00
Nu sticker jag strax hem till Linnea. Sen kommer några till och då ska vi laga tacos och ha filmmaraton och gotta oss. Haha men antagligen kommer vi ha musiken på högsta volym ett tag med eftersom att ingen är hemma :D

Nya blogg.se

Direktlänk / Hiss eller diss? / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-01-28 Klockan: 11:52:16
Vad tycker ni om blogg.se´s nya bloggdesign? Jag tycker att den är sjuk mycket snyggare än den förra. Men den har inte alls lika myckett att erbjuda. Det fanns mer länkar och roliga inlägg på den förra som de tipsade till.

Facebook tidslinjen

Direktlänk / Hiss eller diss? / Kommentarer (1)
Skrivet: 2012-01-28 Klockan: 11:27:28
Vad tycker ni om den nya designen/uppdateringen på facebook, tidslinjen?
Jag har verkligen varit emot den tills typ nu. Haha jag tänkte klaga i detta inlägget igår, men så insåg jag att det var rätt så smart ändå, man ser händelserna tydligare och de är samlade på ett bra sätt.
Tyckte att detta såg lite kul ut... "En livshändelse" men visst det är ju sant ;)

hihii aaaw, 6 oktober 2010

Direktlänk / Musik/Video / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-01-27 Klockan: 21:26:01
Hittade denna videon på facebook. Från min prao hösten 2010 , jag praoade på föräldrarnas företag och jag åkte till IKEA med mamma och Carro för att köpa lite grejer och hyllor till dem på RC reklam.
Innan jag var hos dem så hade jag varit på TV4 och Första resebyrån samma praoperiod.

Nu ska jag diska och sen kolla på en film. Puss!

Back to normal 27/1

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-01-27 Klockan: 15:16:19
Vad roligt att ni kikar in trotts den dåliga uppdateringen. <3 Det har varit en hemsk vecka med otroligt sena kvällar/nätter. Nu har jag bara matte och ett par småsaker att göra. Skönt att slippa det stora nu.
Min dag har varit kort. Drog till skolan, hade engelskaprov som gick rätt bra tror jag.. sen hade jag 1 och 1/2 lektion till och sen slutade jag. Nu ska jag snart åka och kolla skor, behöver nya nu.
Juste! Första snön kom i början på veckan. Det ligger fint, fint när det snöar. Men hatar det ändå. Kallt, blött och halt.
See yaa

No time for bloging.. again!!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-01-23 Klockan: 21:01:31
Hej sötisar! :)

Nu sitter jag och läser om SD för att vi ska ha debatt i skolan imon (tog fel på dagarna). Idag så fick vi även reda på att vi har ca 29 sidor matte tills på torsdag... Jag döööör! Har även engelska prov och något i spanskan tills på fredag
Hinner kanske göra ett tidsinställt inlägg till imorgon. Sen får vi se helt enkelt. Ha det bra! :)

Snabbis dag

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2012-01-22 Klockan: 16:37:02
Städat på jobbet nu och har precis ätit en cesarsallad från Timeout. Nu ska jag lära mig lite om Sverigedemokraterna. Imorgon ska jag vara en del av dem i en debatt i skolan (Blev lottad till det partiet). Sen ska jag in till Wellness och träna. Vi hörs kanske imon. OM jag lever.. Ska göra BIP-test i skolan :S...
Fräscht gym! Springa och cykla mot/över havet och se byggnader på andra sidan. Där hade jag mer än gärna sprungit. Hellre än att springa i källaren och kolla in i en vit vägg.. Får testa bandet på Wellness ikv kanske.

Lördag - stan

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-01-22 Klockan: 16:26:12

Shoppade
Handäska från accent och ett laptopskydd så att jag kan ha datorn i väskan (Björn Borg)
Två tröjor. Denna svarta och en likadan mörkblå
Shorts från Ginatricot
Även ett par jeans, trosor och en bh hade jag med mig hem.

Under eftermiddagen så städae jag mitt rum, duschade osv. Senare kom Linnea, vi snackade och planerade för nästa helg då det blir taco/filmkväll med vännerna. :) Så satt vi vid varsin dator på facebook.. HAHAHAH hur kul är vi..? Tillslut så satte vi igång en film, "Horrible bosses" med lite dipp, morötter, paprika och cider. En kul film faktiskt!

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag & fredag

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-01-21 Klockan: 21:40:54
Såhär såg min studiedag ut:
Blev tillkallad till skolan 10.00 för att göra några ändringar och grejer. Sen kl. 13.00 så skulle vi gå runt på de olika gymnasieskolorna för att få ivals information till tre ungefär. Så ledig var jag den dagen..
Mellis, toast och smoothie

Gymnasiemässa 2012
Eftersom att min linje (Samhällmedia) är helt ny så var det vi som fick stå på mässan och håva in alla 9or och få dem intresserade osv. Vi hade en tävling om en ipod nano (den nyaste och minsta).. Sen hade vi vår första psykologilektion rätt kul, ett intressant ämne. Senare så var jag och tränade IndoorWalking och CXworx.

• Onsdag minns jag inget av. När jag kom hem så satt jag och läste tills seeent.
• Torsdagen tillägnades till att plugga stenhårt till No-provet som var i fredags.
• Fredagen var chill. Började med en engelska lektion där det var en amerikanare som kom och snackade. Han jobbade på en jat och har träffat många inressanta och rika människor osv. Sen no prov och efter det så var det håltimme i 3 timmar... det blev partymusik i klassrummet och en runda på stan med Anna och Emilia tills vi skulle ha spanska. Halv 5 sen så var det ett Sh'Bam pass på wellness som jag gick på.
Har dåligt med bilder från dessa dagar
Tipsar åter igen om victoria secret garden collection!

14-15 lördag & söndag - Ett inlägg för att fylla på med bilder

Direktlänk / Hiss eller diss? / Kommentarer (1)
Skrivet: 2012-01-21 Klockan: 19:33:06
I lördags så var Emmie jag och Linnea här hemma. Jag fixade Linneas hår i en ny uppsättning. Rätt fint blev det.. Vad tycker ni?
Sen gjorde vi gino. Frukt i ugnen med vit choklad över och sedan lite glass.

Vart ska jag börja?

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2012-01-21 Klockan: 18:14:28
Ja vart ska jag börja? Förlåt för att jag bara lämnade er sådär.. Jag har ju inte bloggat på hela veckan! Men jag har verkligen inte haft tid pga allt arbete till skolan! När jag väl tänkte blogga så gick det inte att lägga upp bilder.. Jag kände också att jag behövde en paus från bloggen. Jag har inte haft så mkt att skriva om. Men jag tänkte att jag kunde berätta om veckan i olika inlägg senare ikv, ev imon.
Haha det är ju kul att se hur många trogna läsare jag har ändå, den röda är sidvisningar. Lika med hur många som har kollat flera ggr (tror jag att det betyder iaf :'))

Söndagsplugg

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2012-01-15 Klockan: 15:46:19
Nu ska jag plugga resten av dagen/kvällen, tror jag. Ska börja med historian och försöka bli klar med mitt PM. Sen ska jag räkna matte eller läsa "Elsas mode" (minns inte när den skulle vara utläst, men har för mig att det var denna veckan. Och då ligger jag inte bra till..)
Vad tycker ni om ekvationer? Jag hatar dem!! Är på problemlösningar med ekvationer nu, sen har jag några avsnitt med nya räknesätt kvar. Grejen är bara att jag hade tänkt göra klart det under lovet medans det var färskt i huvudet. Nu har jag ist brottom att göra klart det för att vi ska börja på nytt kapitel. Att räkna matte i google docs gör inte ekvationerna enklare..

David Guetta Titanium Cover

Direktlänk / Musik/Video / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-01-15 Klockan: 13:22:00

UPDATE

The smurfs

Direktlänk / Johanna tipsar / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-01-14 Klockan: 23:41:53
Har ätit god Gino (frukt i ugnen med smält choklad ovanpå) med glass till Gladiatorerna och nu har vi kollat på The Smurf (sv tal). Jättebra, rolig och söt. Rekomenderar verkligen att se den, stora som små ;)
Verkar inte bli mer film ikväll, för vissa/någon kan inte hålla sig vakna.
Aja godnatt puss!

Skickat med mamma en inköpslista

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-01-14 Klockan: 14:07:00
Alla pratar om att chai latte är så gott osv. jag har aldrig smakat. Den är ju inte billig att köpa ute om man säger så och det är ju inte kul om man inte skulle gilla den.. Haha, lite snål så är jag, men det måste jag vara nu.
Men i morse så kom jag att tänka på att det borde ju finnas chai latte till tassimo, så sökte på det imorse och titta vad jag hitta..
Så nu står den på inköpslistan, tillsammans med massa frukt och vaniljglass. Så ikväll blir det mys! Hemma med lillasyster och troligen min stamgäst Linnea :)

Ny blus

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-01-14 Klockan: 12:07:14
Yestardays outfit
Blusen fick jag i julklapp och den kommer från Ginatricot (lika så det vita linnet under), sen min favvo jeans från dr.denim.

Glömde blogga

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-01-14 Klockan: 11:30:51
Jag glömde blogga igår, och ändå gjorde jag inget vettigt.. Skulle åkt in till stan för att träffa en kompis på kvällen, men så kunde han inte. Så jag blev hemma och skulle kolla på en film men jag vet inte vart tiden tog vägen tillslut så var klockan 2.. Så jag gick och la mig utan att ha sett en film.
Men dagen var rätt chill i sin helhet. Hade två lektioner på morgonen och sen håltimme tills 13.55. Så jag lunchade på Subway med Anna och Emilia, sen tog vi en snabbis på stan och sen körde vi party i klassrummet. Tror vi spelade för hela skolan, vi har riktigt bra ljud och bas i vårt eget klassrum. (haha nej så stökiga var vi inte, eller det var vi men det är så isolerade väggar så vi klarade oss rätt bra) Sen hade vi spanska och sen gick jag på stan med Linnea. Köpte en spets tröja från GinaTricot och sen en bar innan jag stack till Wellness för att testa det nya passet Sh'Bam (ett danspass). Det var väldigt kul faktiskt, men det var fullbokat så det var en som stod på mig hela tiden :@..
Mina söta vänner och jag:) Linnea och Josse kom också på vår lilla fest, vet inte vad jag ska ta för bild bara..

Känner mig inte helt kry

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (1)
Skrivet: 2012-01-12 Klockan: 20:50:00
Som rubriken säger! Skulle kunna bero på den dåliga sömnen. Lägger mig för sent för att sedan gå upp "för tidigt". Det blir för lite timmar att sova. Men hur mycket jag än försöker så slutar det alltid med att jag lägger mig samma tid ändå.. Börjat 8 igår och idag och jag har näst intill sovit (fast suttit upp och pressat upp ögonlocken till en tredjedel ialf) på första lektionen båda dagarna, känns hemskt. Ikv lägger jag mig 11 punkt slut!!;)
Trotts att jag var så trött igår så zumbade jag 60min på Wellness.
Idag har jag känt mig konstig och typ mått illa och ja.. konstig i kroppen.. Det blev iaf en "oväntad" powernap innan när jag tänkte läsa historia. Blev väckt till maten och nu ska jag sätta igång med den. Men först ett glas vatten för att se om det kan hjälpa lite mot "vadjag nu har drabbats av"..
Känner ingen inspiration så bilderna blir ju inte de bästa heller ;);)
Godnatt och sov så gott! Det ska jag snart..

Clothes from the passed days

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (3)
Skrivet: 2012-01-10 Klockan: 21:26:00
TRAIN TILL YOU HAVE PAIN
Idag har det inte heller hänt så mkt, jag började kvart över 12 för att läraren är borta. Så det var ju nice! Sen näst sista lektionen skulle vi ha vår första psykologilektion, men vi hade ingen lärare (det fanns ingen till den lektionen). Sen har jag tränat lite på gymmet och sen IndoorWalking och CXworx efter det. Hoppas på träningsvärk nu! :D
BACK TO SCHOOL
Igår var det back to school, efter nästan 3 veckors lov. Dagen var inte så farlig, mest skratt bara;)
FESTLIGHETER
Bilderna är tagna i våras..
Festen i lördags var kul och det blev en sen natt. Sen slaggade jag hos Linnea några timmar för att sedan gå upp och jobba.

Mirror

Direktlänk / Musik/Video / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-01-07 Klockan: 12:47:33
Försökte hitta en låttitel som skulle passa ihop med rubrik, bild och inlägget, men hittade ingen för jag vet inte vad jag ska skriva riktigt ändå..
Nu ska jag prova lite kläder och se vad jag ska ha på mig ikväll på festen som jag ska på. Sen ska jag tillägna dagen till skolböckerna.. Yeeey..

Grymt framträdande på VMA

Direktlänk / Musik/Video / Kommentarer (2)
Skrivet: 2012-01-06 Klockan: 12:08:34
Har ju glömt att lägga upp denna videon. Beyoncé sjunger Love on top och i slutet visar hon hela världen att hon och Jay-z ska bli föräldrar. Hon har sån kraft i rösten och sitt framträdande. Asgrymt! (kan tänka mig att de flesta redan sett videon för detta var tidigare i oktober/november tror jag)
Gör mig iordning för att åka in till stan och ta en fika. Vi hörs! :)

Hemmadag

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (3)
Skrivet: 2012-01-05 Klockan: 15:12:29
Social på facebook, duschat, raderat masssor av bilder och nu ska jag laga gormet mat. Det blir spagge med riven ost (idag igen) och kolla på några avsnitt av 90210. Sen ska jag plugga och kanske träffa en kompis.

90210 season 4

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-01-04 Klockan: 20:37:19
Idag har jag hängt hemma hos Linnea. Har inte träffat henne på nästna hela lovet så vi hade mycket att prata om. Så lagade vi mat/kokade pasta och kollade på film. Så dagen bara sprang förbi.
Nu ska jag kolla på säsong 4 av 90210!! :D

3 januari 2012

Direktlänk / Mat/Recept / Kommentarer (2)
Skrivet: 2012-01-03 Klockan: 16:48:03
uuuh, första gången jag skriver 2012! Fast det ska nog inte bli några problem. Förut har jag alltid haft problem i början med att komma ihåg att det är ett nytt år. Men nu för tiden så har jag "sett årtalet framför mig så mkt innan", vet inte vrf. Men det gör att jag blir van. Så nu ser jag redan 2013 i huvudet ;)

Dagen har gått snabbt. Kom upp vid halv 11 och gjorde mig iordning sen kom Freddan vid halv 1. Då körde vi lite just dance, tivoli och wii fit på wii:et. Sen gjorde vi krabbelurer. Hittade ett mycket bra recept!! Nu ska jag chilla i en timme sen drar jag in till Wellness med mamma och kör ett Indoorwalking pass på 45min. Ha det gött!
Receptet till krabbelurerna

Börja om på vecka 1 igen

Direktlänk / Johanna tipsar / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-01-02 Klockan: 13:11:09
God förmiddag!
Nu börjar vi om på vecka 1 igen. Bara 52 veckor minus en dag tills ett nytt år igen (365 dagar kvar pga skåttåret), haha. 25-26 veckor till sommarlovet!!
Idag ska jag plugga lite historia hade jag tänkt. Ska sätta igång med det nu på en gång.
En kul nyhet från Isadora är Hair Mascara. Jag har inte testat det själv så jag vet inte vad det har för kvalité men det är ju en kul grej

Crazy stupid love

Direktlänk / Johanna tipsar / Kommentarer (1)
Skrivet: 2012-01-01 Klockan: 22:09:00
Nu ska jag kolla på film, "Crazy Stupid Love". Godnatt sötisar! :*
Julklappar alltihop. Tofflorna kommer från Indiska. Det är de mysigaste jag haft!

Gårkvällens outfit

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-01-01 Klockan: 19:37:05
Klänningen kommer från H&M :) och är samma klänning som jag hade på julafton.


valde mellan dessa. Den ljusa fyndade jag på bikbok i Kalmar nu på mellandagsrean! (y) fin i sommar till bruna ben :D Längtar efter sommaren med sol och bad i poolen.. åååh vad jag längtar!

GOTT NYTT ÅR!!!

Direktlänk / Allmänt kul / Kommentarer (0)
Skrivet: 2012-01-01 Klockan: 19:28:37
GOTT NYTT ÅR!!!! Wohoo nu kör vi nytt år med nya äventyr! :D
..och bättre bloggning hade varit kul. Men jag måste bättra mig med allt pluggande och skolan. Jag kan sitta jättelänge vid bloggen och fundera vad jag ska skriva och vilken/vilka bilder jag ska ta osv. Det ta massor med tid ibland. Det kan även sluta med att det inte blir ngt alls.. hehe då hade jag hunnit med några mattetal extra. Men jag ska försöka hinna med bloggen bättre, men också ta tag i skolarbetet mycket bättre. *Inget nyårslöfte*
Jaja nu har jag ju bilder att visa såklart..
RSS 2.0