Att läsa i veckan

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-10-31 Klockan: 14:42:39
Nu har jag massor att läsa i veckan! För ett par dagar sedan så köpte jag på mig två tidningar för att ha lite kul att göra under lovveckan när jag har tråkiga luckor. Men så visade det sig att jag nu har så mycket mer att läsa..
Seventeen, Vecko Revyn, Frida, "Bikbok", A child called "Ii"
Boken ska jag ha läst klart denna veckan kom jag på nyss, så det är väl bäst att börja med den antar jag.. Ska göra mig en capuccino sen hade jag tänkt ;);) så blir det mys. Haha
Lätt klädsel för en skön hemmadag:
Stickad från veromoda, tubtoppen från ginatricot och shortsen från cubus.
Vi hörs!

Nu kör vi B5 vitamin

Direktlänk / Johanna tipsar / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-10-31 Klockan: 14:19:32
Jepp, nu ska jag börja med B5 vitaminer och hoppas att min hy kan bli bättre. Jag har inte hört att någon inte fått bra resultat och då har jag läst massor om just detta. Jag hoppas verkligen att detta ska funka. Jag ska testa pulvret, vilket kommer bli otroligt jobbigt för mig för jag kan inte med sånna här "medecin" produkter. Kapslarna hade varit skönt att testa ist, men jag kan inte ens svälja en halv alvedon och dessa kapslar är 3ggr större än en hel så..
Sen upptäckte jag att det var B5 vitaminer i denna serie. Jag har innan bara användt tvätten, men nu ska jag testa hela serien eftersom att jag slutar med ProActive.
Ett stort pluss är också att den luktar så gott och fräscht! :)

Seeg dag i hyper fart

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2011-10-30 Klockan: 17:41:47
TJENIIS!! Idag har jag inte hunnit göra mycket alls. Dagen började ungefär med städning på jobbet och efter det har jag suttit och försökt fixa min mobil som jag fick problem med igårkväll. Jag kunde inte ta emot sms. Ganska opassande en lördagkväll...
Nu har jag iallafall uppdaterat och fixat med kontakter osv. Dock så gillar jag verkligen inte den nya uppdateringen. Men det är väl bara att vänja sig.
(Haha, håret är kanske lite väl ljust i hårbottnen nu..?)
Nu ska jag in till stan och träna!

Google translate <3

Direktlänk / Allmänt kul / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-10-29 Klockan: 20:20:52
Haha, google translate är ju för pålitligt!
Ex:
Din mamma har talgoxar, men varför är där en tupp på hennes åsna = Your mom has great tits, but why is there a cock in her ass

Haha, nu sitter inte jag och söker på sånt här, det var en som skrivit detta på facebook. ;)
Jag anväder faktiskt google translate ganska mycket.. Kanske ska börja använda ordböcker igen?

Kolla skräckisar!!

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-10-29 Klockan: 01:22:45
Dagens
Nyss hemkommen från Anna. Vi har kollat på skräckis.. det skulle varit skräckisar men en av filmerna funkade inte, så det blev The strangers (läskig film, med en gnutta kommedi.. Haha halva filmen satt vi och skrattade igenom pga vår roliga humor). Sen såg vi Date night den var bra den med!
För ca 10 minuter sen så hade jag absolut ingen lust att lägga mig. Ville hitta på något kul, men nu är mina ögonlock så tunga att jag måste nog gå och göra mig iordning innan jag somnar sittandes här i min stol.
Godnatt

Besvikelsen som uppstår

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-10-28 Klockan: 11:21:18
Sitter i skolan nu lite tidigt, tog helt fel buss. Skulle tagit en senare..
Besvikelsen som uppstår när man vaknar till detta..
Haha, nu har min katt varit i farten. Muffinsarna jag bakade igår blev jättegoda! Funkade att äta både varma och efter några timmars stående. Kladdiga och goda i mitten. RECEPTET
Ja, men när jag vaknade i morse och ser att plasten som legat över muffinsarna ligger på golvet och även muffinsarna ligger lite rörigt.. Ja ni förstår!?
Det är ju en kul katt som älskar choklad iaf.. (Har bilder på när hon står upp för att rota och slicka efter nya chokladmuffinspapper..)

Kvällsöppet

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-10-27 Klockan: 17:16:10
¡Estudio español! Massor av långa meningar som ska kunnas till imorgon. Sen är det looov!!!
Lägg märke till min plåstrade tumme.. När jag kom hem så skulle jag riva lite ost till min spagetti. Det första jag gjorde var att hyvla av en bit på nageln. Dummis mig x(
Nu har jag bakat kladdiga chokladmuffins och om en stund ska jag åka in till stan. Det är kvällsöppet med livemusik, erbjudanden, tävlingar och modevisningar. Ska bli kul :)

Autumn

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-10-26 Klockan: 17:32:15
Tråkigt när det blir dålig bildkvalité..
Såhär såg jag ut idag. Hah, ja faktiskt hela skoldagen. Vi har det kallaste klassrummet på skolan och det rar in genom de enorma fönstren, så idag satt jag med jacka.
Jackan kommer från Gina tricot, halsduken med (jag vill hitta en såndär rödrostfärgad halsduk) och väskan kommer från Accent.

Beroende på vad man gör

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-26 Klockan: 14:00:48
I måndags kväll, efter att ha set några videos och snackat om dem med sina vänner.
Kul hade jag iaf...

Eller en onsdags eftermiddag, med vrålmycket plugg egentligen, men idag kör jag engelska rakt av resten av dagen. Prov imorgon och har inte hunnit kolla på det än :(

Tävling - vinn en goodiebag med hårprodukter!

Direktlänk / Tävlingar / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-25 Klockan: 19:45:39
YOYO, Johanna här!! Tänkte tipsa om en rysligt bra tävling som jag är med i!
Du tävlar om Babyliss Ipro 230 Icurl och en goodiebag med hårprodukter.

För att vara med i tävlingen så följer du instruktionerna genom att klicka här. Du kan gå in på Headzonebloggen.se för att kolla in bloggen. Eller också kolla headzone.se för att hitta hårprodukter mm.

Inte alla indianer i kanoten

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-25 Klockan: 19:32:12
I skrivande stund har jag absolut ingenting att skriva om. Jag måste motivera mig till att börja plugga spanska, eng prov, matte och no-uppgifterna som jag helt glömt bort. Det ska bli klart allt ihop nu innan lovet som är nästa vecka. Kan bli mycket...
Nu ska jag ta en dusch och sen blir det Top model och Desperate housewives vs. plugg;)

2 school 4 cool

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-10-24 Klockan: 16:54:55
Tröjan kommer från HM, byxorna från dr. denim och nagellacket är också från HM (det senaste jag köpte, dock är det inte så starkt irl)
Snabbish dag! Min grupp skulle arbetat med projectarbetet idag, men så blev det inte. Ist gör vi det imorgon på förmiddagen. Idag hade vi då bara idrott och spanska (och en kul stund påväg till bussen). Ganska lugnt. Men jag kommer antagligen vara en mes på CXworx:en ikväll. Det kändes i benen när vi gick i alla trappor när vi skulle hämta dator och grejer på skolan.

Sugen.. sugen .. JAA

Direktlänk / Allmänt kul / Kommentarer (3)
Skrivet: 2011-10-23 Klockan: 16:13:27
Sitter och kollar lite bilder på Lanzarote. Mysigt, mysigt. Det hade inte varit fel att åka iväg dit i vinter... Hihi ååh, sitter och fryser på mitt rum just nu:(
Ska in och träna sen så då ska jag nog bli riktigt varm:D Ha det bra!

Utbakad fläta

Direktlänk / Johanna tipsar / Kommentarer (3)
Skrivet: 2011-10-22 Klockan: 15:45:32
Hehe, jag har inget att skriva om så ni får bil på min utbakade fläta som jag gjorde på förmiddagen igår för att få ordning på mitt hår innan jag stack till skolan.
Utbakad fläta = inbakad fläta, fast att den går utåt ist.
Idag vet jag inte vad som händer. Jag har suttit vid min dator hela förmiddagen och skrivit klart intervjuartikeln om Anna. Hmm. ni kanske minns den som jag nämnde som skulle vara klar typ v.40.. aa den är det. Haha
Ja men antingen drar jag in till stan eller också så blir det film hos Linnea(hihi åh tänker på dig just nu, av det jag hört).

Vad kan få dig att le

Direktlänk / Allmänt kul / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-10-21 Klockan: 10:20:47
Godmorgon! Vad händer idag? Asså det är fredag IGEN! Dagarna går så otroligt fort...
Jaja, nu ska jag fixa till mitt utseénde och sen ta bussen till skolan.
Denna bilden fick Anna att le igår. Vad kan få er att le när ni inte är på humör?
Haha, ha det! :D

Jag + min vinst

Direktlänk / Allmänt kul / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-10-20 Klockan: 15:40:08


Schwarzkopf produkter var det jag vann!! Den nya serien som jag inte har testat än. Jag älskar deras produkter annars så jag hoppas att dessa är bra!

Pakeet

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-20 Klockan: 15:32:49
Postis Per hade tryckt ner detta stora packet i min brevlåda idag när jag kom hem. Gissa vem den var till?? :D - MIG!
Jag hade vunnit en tävling från Vecko Revyn fick jag ett mail om i förra veckan. Nu kom det. Vad det ligger i får ni se sen. Nu måste jag verkligen börja plugga matte!

wiii

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-19 Klockan: 18:40:55
Började dagen med att gå på bio. Vi såg filmen  Boy A. Den var väl helt okej. Men vad vi inte visste var att vi skulle skriva en "uppsats" om den sen. Det gick inte bra alls känns det som...
Snabb bild i morse. Ja det var väldigt mörkt när jag stack.

Efter skolan kom jag hem somnade nästan men syrran hann fråga om jag skulle med in till stan. Med massor av övervägande så hängde jag med. Nu sitter jag här en focaccia och en stor glass tjockare...
Nu tänkte jag hinna med att diska, dansa bort maten med just dance 3 och sen göra lite matte. Vi hörs imorgon!

Danza kuduro

Direktlänk / Musik/Video / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-19 Klockan: 07:00:17
Spanska lektionen igår, vi gjorde en hörförståelse som hörde till provet i fredags. Efter det så satte läraren igån denna video och ber oss ställa upp längst bak i klassrummet och dansa som på videon. HAHAHA fint avslut på dagen!

Utkast: Okt. 18, 2011

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-18 Klockan: 23:39:36
Det gick bara inte att hålla sig vaken sen. Låg i sängen halsovandes medans jag laddade över bilderna, längre gick det inte... hihi, rubriken!
Igår började jag och min nya grupp med vårt projectarbete om medeltiden. Vi åkte in två timmar tidigare för att arbeta med det. Vi kom väl inte så långt, vad jag kan säga.. Sen gick Anna ochjag till Caspien och köpte baguetter, gott:D
Skitig spegel jag vet;)

Gårdagens utmattning

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-18 Klockan: 23:03:33
Tjenare! Sorry för den dåliga uppdateringen! Jag är bara så otroligt trött. Igår var det en hyfsat lång dag. Simtest hade vi. Jag hatar det, jag blir svimfärdig av att komma in i en simhall och känna all lukt av klor. Inte kul. Detta var inget "vanligt" test (inget liknande som jag gjort förut). Riktigt jobbigt och mycket rygg. Efter det så såg man ju såklart helt hemsk ut, (jag hade inte vattenfast smink). Skynda mig att göra mig iordning och sen snabbt bort till nästa lektion. Så otroligt ont i ryggen hade jag efter det...
Senare blev det CXworx på Wellness med. Idag har jag haft så otroligt ont uppt vid innelåren (vet inte vad det heter) och i armarna. Just nu kan jag knapt gå!:o
Kommer ett inlägg om några minuter, jag ska bara gå och göra mig iordning och lägga mig i sängen innan. *Gäsp*

Växjöshopping

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-10-16 Klockan: 22:31:32
Idag har jag varit i Växjö en runda. Gick en runda på stan. Det var inte så mycket öppet. Men jag hittade ett snyggt spetslinne :)
Sen köpte vi Just dance 3. Många braoch lite nyare låtar på den.

Kalasmat

Direktlänk / Mat/Recept / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-16 Klockan: 22:11:00

Kusinhäng - 15 okt

Direktlänk / Allmänt kul / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-16 Klockan: 21:56:43
Hihi, så mysigt att träffa kusinerna och släkten!

15 oktober

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-16 Klockan: 21:26:32
Party dressed

Pink nails

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-10-15 Klockan: 13:07:49
Hellu! Sitter och målar om mina naglar i rosa lack från depend just nu. (Tips, måla inte naglarna sent på natten precis innan du ska lägga dig!) Sen ska det städas och fixas för ikväl är det paartey. Det är 3 av 5 som ska firas i familjen.
Vi hörs sen! 

Helluu

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-14 Klockan: 15:55:39
Idag började vi med vår nya "plan" att ha matte två timmar i sträck. Vilket innebär att vi inte längre börjar 12.30 på fredagar :/ hehe, tiden är väl rätt så chill ändå tycker jag. Bättre mattelektioner blir det nu iaf tror jag, det är skönt. Har varit helt kasst upplägg innan.
Spanskaprovet trodde jag skulle gå skit, men det gjorde det inte. Eller det känns inte så iaf. Jag vet att jag har "många" fel, men i hel het så kändes det bra :)
Nu sitter jag och hoppas på att mamma fick mitt sms om att köpa druvsocker och ben & jerry´s (a)

Herregud så gott!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-13 Klockan: 17:18:41
Herregud så gott det hade varit med en Ben & Jerry´s Phish food!! Jag har varit hos mi amiga Linnea och övat på spanskan ihop. Det är så mycket lättare att öva ihop på detta stora, än att öva själv. Vi jobbar också väldigt bra ihop. Jag är glad att vi har spanskan kvar tillsammans trotts att vi går på olika skolor...  , dock så höll jag på att somna i hennes säng, medans jag förhörde henne. Hehe, denna glassen hade inte varit fel nu...

Terminado a las 10

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-13 Klockan: 12:24:43
Just precis. Idag slutade jag kl. 10 pga. att min svenskalärare är sjukskriven. Jag vet inte varför. :/
Men det var ju skönt att sluta ändå. Jag ska nu börja med spanskan. Jag tror ni kan gissa vad jag gjorde/(såg) alldeless nyss. (a)
Denna hänger på mig idag

Redaktionen

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-12 Klockan: 16:29:02
Här nedan kan ni se vår lilla redaktion
Nu ska jag börja hårdplugga till spanskan!!

Namen tjänare!

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-10-12 Klockan: 14:10:35
Namen tjänare! Hemma från skolan nu. Sitter i min säng och överväger om jag ska öva på spanskaprovet tills på fredag eller om jag ska kolla ett avsnitt av Prison break först. Där har ni min prioriteringsförmåga... Nej, det får bli ett avsnitt först. Jag är fortfarande frusen från väntan på bussen innan. Det är otroligt kallt ute. 5 grader var det i morse när jag gick till bussen!!! Det är sjukt, så kallt kan det ju inte redan vara i mitten av oktober? Gillar ni kylan?

Dagens oufit

tar tillbaka det jag skrev innan

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-11 Klockan: 11:47:16
Tar tillbaka det jag skrev innan om vädret. Sitter nu på bussen helt genomblöt...

Go to school

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-11 Klockan: 11:02:43
Nu ska jag äta lunch och sen gå mot bussen för att ha två lektioner och sen sluta för dagen. Inte helt fel.
Nog har någon satt fire to the rain (rubriken igår) Idag är det soligt och fint! :)

Set fire to the rain

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-10 Klockan: 18:16:03
Usch så det regnar nu och har gjort många timmar! Jag är trött, så vädret hjälper ju nte riktigt. Vi hade en otroligt jobbig idrottslektion idag. Men jag tyckte också att den var mycket rolig! :) Det kommer nog kännas i kroppen imorgon :D
Skolfotona kom idag. Närmre titt än så får ni inte:p Klassfotot stämmer ju inte heller. Nu är vi 17 stycken faktiskt..

It will rain

Direktlänk / Musik/Video / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-09 Klockan: 18:43:40
Bruno Mars nyaste låt tror jag. Denna låten ska vara med i Breaking down filmen. Det tyckte jag var lite kul, att han fick spela in en låt till filmen. Måste lyssnas på några gånger innan den är bra ;)
puss*

Kollar trailers

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-09 Klockan: 14:34:18
Sitter här med Smilla och kollar filmtrailers på youtube. Vi båda är speciellt intresserade av Breaking down. ;)
Hemkommen från städandet på jobbet och ska nu sätta igång att läsa en sådär 40 sidor om antika grekland. Ska vara klart imorgon!

Saknar

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-10-08 Klockan: 18:10:20
Titta så brun jag var i sommras (om man jämför med nu).

Jag har suttit och lagt över alla bilder från kameran -> min hp laptop -> hårddisken. Bara 650 bilder sedan jag fick min mac... Sitter(ligger på golvet) och bloggar från min hp just nu faktiskt. Den är så otroligt seg. Haha det är stor skillnad på hp och mac.

Nu ska jag fixa varma mackor till Emmie och mig. Gottgott! Hejs!

Inte en aning... (I baguetternas värld

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-08 Klockan: 14:45:59
Ååh vad glad jag är så länge det är fint väder in till på hösten! Har precis kommit hem från en snabb runda på stan där kängorna (som jag berättade om) blev köpta. Sen en runda på hemmakväll. Där köptes 3 blu-ray filmer. Innan vi stack hem så köpte vi med oss baguetter från Caspien. Så goda!
(inte den på bilden)
Ikväll är jag hemma med lillasyster och tydligen så blev jag barnvakt till Linnea med. Får väl se hur det går, hon är ju så stökig av sig. ;);)

Karta men ingen kompass

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-10-07 Klockan: 20:07:27
Ingen sovmorgon idag, utan det var upp tidigt för att ta sig till Rosenholm för att orientera i skogen i 2.5 timmar och sen sluta. Det gick väl bra, bara inte bäst ;);) Vi var inte helt lost iaf och bara några sura miner. Annars var det en trevlig kart och pratstund hehe.. VI HADE IALLAFALL TUR MED VÄDRET!

Fade into darkness

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-06 Klockan: 19:49:52
Dagens outfit i något bättre bilder

Stan, 6 oktober

Direktlänk / Mat/Recept / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-06 Klockan: 19:35:43
Heeey bloggeeks! :) Hur mår ni idag? Jag mår prima. Slutade 10.30 för att vi inte hade någon lärare till sista lektionen. Åkte hem och tog sen bussen med Carro in till stan. Vi åt lunchbuffé på Hot Wok. Helt otroligt gott det är där. Sen har jag gjort av med mina pengar på kläder, som ett snyggt rödbrunt linne, en "fest"tubtopp, underkläder och en klänning. Sen hittade jag ett par snygga kängor på Stadium som jag inte hade pengar kvar till. Men tror jag ska in på lördag. Sist av allt så blev jag bjuden på fika på 1344 av min snälla syster. Jag tog en hallonsmoothie som var helt kanongod. Hur har eran dag varit?


1 år idag

Direktlänk / Allmänt kul / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-10-06 Klockan: 08:11:00
Just precis! Idag är det exakt 1 år sedan jag började blogga här på johannalalala.blogg.se. Jag fattar inte vad tiden gått fort. Att blogga är både kul och jobbigt. Det är roligt om man har något att skriva om eller roliga bilder osv. Men är man trött, inte har tid eller inget att skriva om så kan man känna att det är tråkigt och man bara vill sluta för att det blir tråkigt för er med att vänta på inlägg eller att läsa det.
Men så länge jag har något att blogga om och har tiden så är det kul :)
Jag idag

Covers

Direktlänk / Musik/Video / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-10-05 Klockan: 17:07:09
Om det är någon som gör en bra cover på en låt så brukar jag fastna och lyssna på just den i flera dagar. Speciellt så har jag fastnat när barn sjunger och det låter bra. Nu såg jag en video som min kära vän Linnea hade laggt upp.
Han till höger är både bra och söt :/)
Andra ex.
Maria Aragon - med denna låten hördes hon över hela världen och fick uppträda med Lady Gaga på en av hennes stora konserter. Hon har många fler covers.
Tja denna lilla tjej har väl lite till att lära och utveckla, men så söt hon är och låten med hennes röst har fastnat i mitt huvud ;)

Fett sur...

Direktlänk / Mat/Recept / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-10-05 Klockan: 16:10:16
Ååh.. Jag är riktigt sur nu. Jag skulle baka hallonrutor som ser otroligt goda ut (se bilden nedan). Men när det är 10 minuter kvar så känner jag att det luktar bränt. Jag går och kollar och ser att den fått ganska mycket färg. Råkar slänga en blick på graderna och der att den står på 275 grader, när den skulle egentligen stått på 175 grader!!!
Jag blir så irriterad. Hade sån lust att göra dessa :/

Hit gick det bra...
Den går att äta nu men den är ju inte helt färdig innuti

Starting with the studdy

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-04 Klockan: 16:17:00
Nu blir det till att plugga matte, antika grekland, spanska, göra intervju med Änni, ja och engelska. Fast nä.. Ska iväg ocg träna om en timme. Jag orkar inte börja på något nu. Okej, kanske lite matte då.. Intervjun får bli ikväll (eller imorgon) Kan jag få en bekräftelse på det Anna? :D

Yeah, och nu kom mamma hem med varma kanelbullar!! :D:D

Hösten är påväg

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-04 Klockan: 11:15:00
Hejhej bloggisar! :) Alla har nog vid detta laget märkt att hösten är här? ;) Jag tycker att alla hörstfärger är så mysiga och de färgade löven är så fina i solskenet. Men presonligen så gillar jag inte hösten mer än så. Det är så kallt, blåsigt och regnigt. Vad tycker ni om hösten?
Dagens klädsel består av en tub topp och linne från Gina tricot, jeans från dr.denim och armbanden är lite blandat från Gina tricot och Bikbok. (Bättre bild på dem får ni här under)

Kortfattad dag

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (3)
Skrivet: 2011-10-03 Klockan: 21:39:00
Hade en massa som jag tänkte skriva. Men allt försvann precis och jag är trött och orkar inte sitta och komma på något.
Hade långlunch idag. Så lunchade med Anna och Emilia på plocksallad från Hemköp och satte oss på donken. Det är den näst godaste sallad man kan köpa ute så. Den godaste finns på Pastabaren. ;)
Tränat CXworx idag med. Nu sitter jag och kollar på Hollywoodfruarna och äter en chokladboll och massa physalis. Här efter ska jag ta en snabb och skön dusch :)
Imorgon är det en sådär lagom lugn dag. Börjar ≈12 och slutar ≈14. Helt okej!:D

Goodiebag

Direktlänk / Nytt/Shoppat / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-10-02 Klockan: 14:29:00
Hehe, i fredags var det riktigt 80-tal´s tema på Wellness. Kul var det med gammal bra och hög musik. Lättare och roligare att ta sig igenom hela passet då. Det bjöds på cider, poppcorn och styling. Dock så var vi inte berädda på detta så vi och många andra kom i vanliga träningskläder :/
Jaja, vi alla fick varsin liten goodiebag som innehöll shampo-& balsamprover samt 25% på valfri behandling på salong etage.
(det var lite kul, för någon dag innan så "klagade" jag på att jag aldrig får någon goodiebag och på hur mycket jag skulle vilja ha en (det var från ett par andra bloggar jag såg, som hade goodiebags))

Funniest day

Direktlänk / Allmänt kul / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-10-01 Klockan: 19:48:53
HAHAHAHA! Så otroligt sjukt rolig dag! Jag har varit så trött att jag hållt på att trilla ihop i Kristianstad. Påvägen hem sover jag kanske en timme. Sen bestämmer vi att stanna vid Time out för att äta pizza. Då kommer mitt flumanfall. Jag har inte skrattat så mycket på läänge! Jag har skrattat åt minsta lilla. Tillslut när vi var inne på citygross hade jag ingen luft kvar i lungorna. Haha.. åh, detta var precis vad jag behövde. Nu är jag glad.

Bilder från dagen
Dagens outfit
Superfin klänning på hm som jag provade. Kunde dock inte komma på vad jag skulle använda den till:(
Hmm.. det var efter denna nya succé dryck från USA som jag började flumma. Man kan ju inte annat än undra... Haha men succé kan jag hålla med om. Den var jättegod. Jag testade kiwi/jordgubb.
Pizza på Time out. Några av mina vänner kan nog lista ut vem som gjort pizzan.. Haha. En mycket speciell pizzabagare <3

Outfit of the yesterday

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-10-01 Klockan: 18:56:48
Nu får fråga om ni vill veta något? :)
Hehe någon mer än jag som sett att de två förra inläggen ser likadana ut? :p
RSS 2.0