Godnatt :*

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-30 Klockan: 23:27:52
Det har varit en lång dag. Men skolan har varit en minst sagt intressant förmiddag.. Efter en lång trött dag i skolan (*trötthets ont i huvudet* och nästan somnat) så kom jag hem för att fortsätta plugga... Förvånansvärt bra gick det dock. Jag är till och med glad över vad jag orkat göra (även om det inte är så mycket);) Men en bit på vägen.
Tänkte lägga mig vid 10 idag... Aja, godnatt med er! 

Forts. filippa och Benjamin

Direktlänk / Musik/Video / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-30 Klockan: 11:52:31

Dagens

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-29 Klockan: 12:17:00
Brottarlinne - Ginatricot
Spetsbh - H&M
Jeans - Bokbok
Sen blir det en earcuff på det.

28 november

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-29 Klockan: 10:10:27
Hann inte blogga igår. Satt med samhällsekonomi och matte och sen tränade jag. Det blev en sen kväll kan jag tala om.. :( lika med en trött Johanna idag! (IGEN)
Här är gårdagens outfit

Såhär kan en vecka se ut för mig..

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-11-27 Klockan: 21:14:06
... innan jag ens börjat den. Det betyder att det kommer mer...
och här görs allt! Lite jobbigt att behöva använda datorn till nästan allt skolarbete faktiskt.

1:a Advent - storm

Direktlänk / Allmänt kul / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-27 Klockan: 21:08:06
Äntligen kan jag skriva 1:a Advent. Det var det första jag tänkte skriva idag. Men så blev det inte.
Det är värsta stormen ute nu och började redan lite smått igår. Tänk att det är 1:a Advent, 10°C och snöfritt!? Det är ganska sjukt. Eller?? Inte för att jag längtar efter kyla och snö, men ändå så väldigt ovanligt.

Just nu..

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-27 Klockan: 18:23:29
Advent, storm, storstädning på rummet, hög musik, feber och pyntning. En tjej kan göra mycket samtidigt!
Så ser det ut för mig just nu och har gjort i ca 2 timmar... Inte klar än! Om en stunt blir det en LITEN adventsfika och förhoppningsvis ett städat och fint rum.

Kalas-time 26/11

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-27 Klockan: 12:07:00
Kalasade för morfar igår.
Min outfit bestod av en svart spetsklänning från Bikbok och ett snyggt halsband..(tog av det innan bilderna togs märkte jag nu efter)

Snabbishälsning innan jag sticker

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-26 Klockan: 17:39:00
In till stan för kalasfirande. Där blir jag hela kvällen. Vad gör ni ikväll? :)

Träningsdagbok

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-26 Klockan: 11:47:52
Jag har inte skrivit om min träningsdagbok ju! Vi fick en träningsdagbok för ett par veckor sedan av Annika(idrottslärare). Där ska vi skriva ned alt vi gör som innefattar träning, rörelser och sådant. Sen ska hon ha in dem för att se hur mycket vi rör på oss på fritiden. Hon hade gjort detta med en annan klass förra året och det hade gett jätte bra resultat. Kanske kan vara ett tips!
Såhär kan två dagar se ut för mig..

Fifa night

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-11-26 Klockan: 01:19:25
Godnatt!? Hehe. Kom precis hem från en fifakväll med Linnea och några skånegrabbar i stan. Jag spelade aldrig.. Jag var så fascinerad av Linneas spel. Hon gjorde 2 mål och ändå fick hon inga poäng, hur gick detta till? haha :$
Sen kollade vi på tv och bara chillade i sofforna. Nu sitter jag här hemma framför min mac igen. Ska lägga mig nu dock. Imorgon blir det kalas för morfar.

Hangover

Direktlänk / Musik/Video / Kommentarer (2)
Skrivet: 2011-11-25 Klockan: 10:15:56
Jag är i full gång att göra mig iordning och klar för skolan. Två timmars matte sen slut för dagen. Känns något onödigt men jag kan säga att just nu behöver jag det verkligen.
Sur är jag också! Mitt internet har varit nere på mobilen i 3 dagar nu. Riktigt irriterande. (och jag förlorara alla spelen på wordfeud) inte kul.
Får trösta mig med lite bra musik!

Vintermys från VS

Direktlänk / Mode / Kommentarer (2)
Skrivet: 2011-11-23 Klockan: 20:00:31
Vintermysigt från Victoria´s Secret. Hade varit mysigt nu.
Det är verkligen iskallt ute. Känns som -5°C men det är 5°C. Ganska konstigt, det var inte såhär kallt för några dagar sen när det bara var 5°C...

Vad ska jag göra?

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-22 Klockan: 19:27:59
Heej! :)
Det är helt underbart att känna att det inte finns något mer viktig denna veckan. Tanken "vad ska jag göra?". Jag har bara spanska och 2 sidor matte. För mig är det ingenting i nuläge ;), jag har haft så mycket innan. Men det kan jag göra imorgon. Idag tar jag bara en chilldag nu efter träningen.
Jag ska hoppa in i duschen och sen är det Top model och Desperate housewives på tv.
(hinner kanske städa rummet också)

Fortsätt gärna att tycka till vad jag ska göra med mitt hår. Avfärga till brunblondt eller fortsätta med den färgen jag har nu!?!? -->HÄR!

Time for school... (om ungefär 2 timmar)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-22 Klockan: 10:22:11
Ett morgoninlägg till. Eftersom att jag missade både söndag och måndag. Men jag har haft mycket plugg. Och efter igår när jag kom hem efter träning så mådde jag illa och hade fortfarande läxor att göra. Men nu känner jag mig något friare (..tills jag kommer på att det är något mer som ska göras denna veckan.. kan ju joppas att det inte är så)
Ha det bra! 

NO MORE!

Direktlänk / Johanna tipsar / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-22 Klockan: 09:39:01
Sitter och kommer överens med mig själv hela tiden, att nu måste jag sluta äta så mycket och jag kan inte hålla på att baka och sedan äta upp mer än hälften själv osv. Nästa dag tänker jag att äsch, det gör ju inget om jag tar en liten bit nu bara... nästa dag, och nästa dag, och nästa dag likadant.
Nu har jag och Anna (hon har samma problem som jag själv;)) satt upp regler för vad vi inte får äta osv. Så nu tävlar vi vem som klarar sig längst!
Tips för att klara en "beroende-grej"
-Det är enklast att klara av något sånt här om man har ett motstånd. Jag har fortfarande inte ätit godis sedan i Januari. Det är för att jag tävlar mot en annan kompis om att inte äta det. Om jag skulle ta en godisbit skulle jag få dåligt samvete, liksom. Så detta är ett hett tips. Att få med dig någon på samma grej!

Beslutsångest

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (3)
Skrivet: 2011-11-19 Klockan: 20:56:08
Åh, jag vet verkligen inte hur jag ska göra med mitt hår. Jag orkar inte färga det mer. Färgen blir antingen ojämn eller också så fastnar den inte på utväxten. Vad är det för mening att färga då liksom? Sen trivs jag så mycket bättre i mörkt hår och det är mycket roligare att göra frisyrer i det för jag tycker att det passar bättre att sätta accessoarer i det. Egentligen minns jag inte hur det känndes att ha mörkt brunblondt hår. Hihi, det var några år sedan jag hade min riktiga hårfärg...
Nu är jag iallafall väldigt bekymrad över hur jag ska göra med att. Fortsätta färga eller avfärga det? Det är ju inte billigt att avfärga om jag säger så.:/ Nu sitter jag iallafall med färg i håret som ska tvättas ur nu. Hoppas att resultatet blir bra för tillfället..

soft

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-19 Klockan: 16:29:34
Tjaaa bloggisar! Vad hittar ni på idag? Jag gör inte mycket alls. Sitter och chattar med några på facebook och pluggar till medeltidsprovet mellanåt, som jag har på måndag. Mest plågas jag av hungern. Väntar på att pappa ska ringa så vi kan beställa pizza. Jag har väntat i tre timmar på att detta ska ske!
Hejs!
se min bakgrundsbild på macen! Efter att Linnea varit här så såg jag detta. Det gör mig dock ingenting, den kan få vara kvar. Hihi han bara tittar på mig hela tiden.. ;)

Faaaan!

Direktlänk / Johanna tipsar / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-18 Klockan: 23:57:31
Fan vad sur jag är! Bion var helt underbar. Jag ångrade mig i sista stund innan den började. Jag ville inte se den för jag visste att det skulle bli såhär! Nu är jag så jäkla depp. ETT ÅR måste jag nu vänta på part 2 och sista filmen någonsin. Jag klarar det inte..
Repeat <3<3

Twilight maraton

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-18 Klockan: 17:10:50
Sitter och kollar på New Moon nu, sen kommer Eclipse. Skulle egentligen sett dem med Linnea, men hennes mor fyller år idag så hon firar på annat håll och kommer hit senare för att ta bussen in till bion. Då det blir BREAKING DAWN!!! Jag är så jäkla taggad!! :D:D

Details

Direktlänk / Allmänt kul / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-18 Klockan: 16:29:45
Låångt hår jag har! Jag har fått höra det många gånger fast aldrig riktigt förstått hur långt andra tycker att det är. När jag såg denna bilden tyckte jag att det var ganska så låångt, dessutom har jag en inbakad fläta.
Visade ett örhänge för någon vecka sedan som jag tänkte ta en bättre bild på. Blev inte mkt bätre nu. Men ett fint hjärtformat örhänge med lite rosa text ingraverat. Kommer från JC.

Mörk framtid

Direktlänk / Mat/Recept / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-17 Klockan: 23:53:11
Haha, det är nästan skrattretande! Jag kan sitta hur länge som helst och bara spara recept efter recept (gärna med kladdig choklad i (a) Jag har nog ingen ljus eller lång framtid om jag ska testa alla recepten, hehe. Nej, men jag tycker att det är kul att kolla på recept och "matbilder/resultat". Imorgon om jag hinner så hade jag tänkt testa denna kladdkaka med kokosbottnen. (Jag lovar, den ser kladdig ut!)
GODNATT!

Chiao!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-17 Klockan: 17:03:54
Hemma från en riktigt jobbig dag i plugget. Engelska (typ sitta och oroa sig för no provet), sen kom naturkunskaps-provet. Hmm. alltså jag svarade på allting och det kändes kanska bra. Men jag är jättedålig på att bedömma om det kändes som ett bra prov. Jag bara improviserade liksom. Jag fär väl se nästa vecka.. Efter detta provet skulle vi ha gått 1tim och 45min och sedan slutat, men kära Åke(mattelärare) ville så gärna ha matte med oss i fyra timmar efter...
Jag är riktigt trött nu och jag måste göra sju sidor matte och lära mig spanskan. Sen är denna veckans plugg klart.. eller...? Nej då kommer dett ganska svårt prov om medeltiden på måndag och en jäkla massa engelska till tisdag, troligen matte också.. Jag tänker hela tiden att om jag bara blir av med detta så kommer det att bli mindre. Men det kommer hela tiden något nytt som ska göras och då missar man så mkt av all tid!
Men imorgonkväll sätter vi stopp för pluggandet och ser Breaking Dawn part 1 med bästa Linnea!:D:D:D
Ska kolla på Twilight ikväll och de andra två imorgon för att "friska upp minnet" haha jag kan dem redan utantill men kul att se ändå!

Gå klädd såhär i höst..

Direktlänk / Mode / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-17 Klockan: 12:40:00
Tänk att kunna gå klädd sähär i höst! Såå otroligt snyggt och fint höstmode.

Ögats första syn

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-16 Klockan: 16:02:14
Haha vad var det första du tänkte på? När jag gick in på blogg.se precis och såg denna biden så var det första jag såg varmchoklad och en chokladboll. Haha, sen såg jag att den hade ben och insåg att det fakriskt var en helt vanlig pall...
Lite kul vad första intrycket kan göra!:)

Nu ska jag börja plugga till naturkunskaps provet som jag har imorgon. Förhoppningsvis så sitter jag med den resten av kvällen. Om inte, så har jag antagligen somnat eller blivit för trött i huvudet för att plugga.

Mår lite sähär

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-15 Klockan: 22:43:51
Mår lite sähär...
Ja, jag har ont i halsen, känner lite yrsel och huvudvärk med. Träningsvärken gör det inte på något sätt bättre.;) Det är säkert borta tills imorgon... Jag har bestämt att jag ska ligga i sängen sensat om 15min. Jag sover på tok för lite! Inte bra. Godnatt 

Mot bussen

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-15 Klockan: 11:35:48

Fighter

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-11-14 Klockan: 16:44:28
Cardigan-H&M| Linne-New yoker| Jeans-Dr. Denim| Rött nagellack - Kubiss

Tjaa broos! Jag har inte å mkt kul att skriva om. Det gick dåligt på redovisningen pga en gruppmedlem..:o Sen hade vi boxning på idrotten. Fett jobbigt, men lite kul ändå. Jag har aldrig testat det förut.
Nu är jag iaf jättetrött och ska försöka ta mig igenom engelskan, en matte grej och sen in till Wellness för att köra CXworx.
END!

Plugg date

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-11-13 Klockan: 11:00:00
Nu ska jag dra iväg till jobbet och städa. Sen blir det intensivjobb hemma hos Annis. Imorgon är redovisning och man skulle kunna slå till med att vi har lite att göra...

*0

Direktlänk / Allmänt kul / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-12 Klockan: 20:34:52
*0 = Så många bilder togs under dagen... Haha. Kameran ligger alltid så fint i väskan men tas aldrig upp. Alltid samma visa.

Efter en dags shopping.. Allt är inte mitt., +Ikea
Nu ska jag se om Tassimo-maskinen blir klar så ska jag göra mig en kopp varm marabouchoklad!!!:D

Kallaste morgonen hittills

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-12 Klockan: 10:14:00
Vaknade, drog upp persiennen och då blev det genast 10 grader kallare..
Nu drar jag till Kalmar för stros, shopping och IKEA.

Just dance 3

Direktlänk / Musik/Video / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-11 Klockan: 16:31:44
Nu blir det Just dance 3 kvällen lång!

11-11-11, 11:11

Direktlänk / Mode / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-11 Klockan: 11:11:00
Näst sista gången jag får uppleva en sådan speciell tidpunkt. Sen dröjer det århundraden innan detta kommer upprepas om det ens kan göra det.. Haha
Onsdagens smycken får ni på det:
Både halsband och earcuff kommer från Ur & Penn

Fett bra erbjudande

Direktlänk / Johanna tipsar / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-10 Klockan: 18:31:33
Idag har mamma och pappa gjort ett riktigt bra köp! Sorry om jag är lite sen med detta erbjudande. Men ni har fortfarande minst 5 timmar och 30 min på er att beställa denna fina Tassimo maskin på elgiganten.se, för de flesta butiker har nog stängt nu va?

Feathers, Red nails and curls

Direktlänk / Mode / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-10 Klockan: 18:13:56

Hur du får långt hår

Direktlänk / Johanna tipsar / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-10 Klockan: 12:05:00


Hur ofta behöver man klippa sig? 

Hur ofta man behöver klippa sig beror helt på frisyr och form. Men man brukar räknar var 6- 8 vecka. Det är viktigt att man klipper sitt slitna hår ofta om man vill få långt hår. Just för att man få klippa lite och oftare eftersom om man låter håret vara slitet kommer man tillslut få klippa ännu mer än man tänkt sig för de kluvna topparna dela håret längre och längre upp. Man kan känna igen ett slitet hår genom att toppen är kluven eller att de är en vit knopp på hårstråts yttersta kant. 


Att tänka på för er som vill ha långt hår!
* klipp håret ofta och lite
* borsta håret varje dag med en svinborste (finns att köpa hos bland annat oss på Etage, Karlskrona eler i vissa skönhets butiker.
* Om det är tillräckligt långt- fläta håret när du ska sova.
* Sköt de väl med rätt shampo och balsam för just ditt hår. ex. ett slitet och blekt hår som vart med länge behöver byggas upp. Protein är en byggnadsten och finns i bland annat biolages, forthe shampoo o balsam- finns att köpa hos oss på Etage.
* En bra inpackning för att vårda håret och det är viktigt vilken inpackning du väljer. Hos oss ha vi ett brett utbud. Kom in så ta vi oss en titt på ditt hår och se vad just ditt hår behöver.
Kom ihåg att platta och locka håret sliter mycket på kvalitet och är det ngt man vill göra få man vara noga med att ha ett bra värmeskydd som skyddar och bygger upp ditt hår
Tips och råd är tagna direkt från Etage.blogg.se
Det enda jag gör av detta är att göra en inpackning en gång i veckan. Ibland använder jag också värmeskydd. Men inte så ofta som jag önskar att jag gjorde. Jag borstar aldrig mitt hår utan jag "kammar" igenom det med fingrarna bara. Så för mig så behövs inte dessa tipsen. Men det kanske hjälper någon av er som vill ha långt hår. (Jag har redan tillräckligt) ;)

Onsdag = fika

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-09 Klockan: 17:44:48
Mijammi! Onsdagsfikan idag var kladdkaka med "grädde". Ganska gott asså..
Hehe annars idag har jag känt mig riktigt frånvarande och trött idag.. Eller.. ja.. Idag ska jag lägga mig tidigt/tidigare än alla de andra dagarna. Jag måste sova. Men först ska jag läsa klart min bok, *(göra no) och kanske spanska. Troligen hörs vi inte förens imorgon. Harre gott!

Forts. Filippa och Benjamin

Direktlänk / Musik/Video / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-11-09 Klockan: 11:42:44
HAHAHHAHA, SÅ SÖTA!! <3

En kort paus

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-07 Klockan: 20:00:07
Tar en kort, kort paus med läxorna för jag höll på att somna, syrran kommer in och frågar om jag vill ha glass.. Så ja nu har jag ny krafter (och fortfarande lite glass kvar..)
Sitter isolerad på mitt rum typ och har gjort det sen jag kom hem. Det kan bli en låång kväll/natt..-->
Ca, 90 sidor kvar i boken A Chid Called "It" och 7 sidor matte, för er som undrar exakt... typ ingen.
Imorgon skippar jag sovmorgonen och jobbar med matte innan skolan. Då ska jag nog hinna allt. Det vill säga om jag inte somnar i boken ikv.
Ha det bra!

Från mig till dig

Direktlänk / Allmänt kul / Kommentarer (2)
Skrivet: 2011-11-06 Klockan: 18:31:44
Här är kortet som jag gjorde i morse till Linnea. När jag knytit rosetten på bandet så kom jag på att jag glömt ta kort på innehållet..
Men det var lite "Breaking down-tema" med ett par bilder på oss och en biobiljett uttryckt til bion :)
GRATTIS IGEN!!!

Happy B-day

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-06 Klockan: 18:27:12
Hehe, det snodde jag från födelsedagsbarnet Linnea. Dagen har gått riktigt fort idag. Första jag gjorde var att pyssla ihop ett födelsedagskort till Linnea (det blev klart 1 min innan de kom och hämtade mig.. Bra timing!?!). Sen blev jag då hämtad av familjen Persson/Lakey så åkte vi in till restaurangen Royal Thai. Mycket god mat har de där. Sen vidare hem till dem för att mumsa på tårta och presentöppning. En mysig dag helt enkelt. :)
Örhängesetet köpte jag i fredags på Ur & Penn

Filippa och Benjamin väntar barn

Direktlänk / Musik/Video / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-11-05 Klockan: 22:09:54
Här har ni att titta på ikv, för er som inte har något att göra en lördagskväll.
Gulligt par <3

Fredag 4 november

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-05 Klockan: 22:06:21
Åkte in til stan vid lunchtid och lunchade med Linnea och Moa på Subway. Sen tog jag en runda på stan med Linnea. Jag hittade massa smycken och ett snyggt underkläders set (bh & trosa) i mörkröd från H&M.
Sen gick jag till Wellness och tränade Indoorwalking och CXworx. Jag har aldrig blivit så svettig som då. Energin beror verkligen på vem som har passet. Igår var det "allas" favorit, men hon är bara där "i nödfall" så det är lite tråkigt. Ja ja, en dusch på det när jag kom hem och sen kom Linnea.
Skrotade fredagens festplaner och körde filmkväll ist :)
Nu ska jag plugga och kolla på film. Vi får väl se vart det leder. Jag tror jag somnar innan jag ens börjat iaf..

To much to do!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-05 Klockan: 21:21:03
Gör så mycket olika saker på datorn just nu. Har suttit uppe med ett tomt inlägg här i 2 timmar nu.. "Funderar på vad jag ska skriva. Hittar något annat att göra. Funderar vilken bild jag ska lägga upp. Hur jag ska göra med en present till imorgon. Facebook. Hur ska jag börja skriva.." Ja ni fattar!
Nu har jag inget att göra tänkte jag skriva. HAHAH jag har otroligt mycket att göra!!!! Jag mår dåligt när jag tänker på det bara!
Men idag har jag iaf pluggat lite matte med sjönsång från Linnea i bakgrunden. Hihi, saknar lite alla pluggdagar/kvällar med den där damen <3
Städade på jobbet gjorde jag idag med så nu är det rent och fint där och så slipper jag det imorgon. Skönt!
Stätjej:
Skriver om gårdagen om en stund. Nu måste jag slänga i mig vitamin B5(för 3 och 1/2 timme sedan) japp japp!

Gårdagskvällen

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-11-03 Klockan: 14:35:48
Igår var vi ett litet kul gäng hemma hos Linneas ena klasskamrat. Spelade fifa, kort och dansade lite;)
Lite blandade bilder. Jag orkade inte ta några igår, mer än den sista som togs innan jag åkte in till stan.

Hahah.. en ny version av "succen"

Direktlänk / Musik/Video / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-11-01 Klockan: 12:31:21
RSS 2.0