Paartey

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (2)
Skrivet: 2011-12-29 Klockan: 17:01:12
Runt sjutiden så åker jag till demoskjutningen som pappa håller på jobbet. De skjuter Svea fyrverkeri ikväll 19.00, på Rc Reklam.
Sen drar jag på fest hos Anna.
Some julpix

Gråtit två nätter i rad - filmtips

Direktlänk / Johanna tipsar / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-12-28 Klockan: 22:22:54
A walk to remember -(grät)
Kolla trailern här!

A little bit of heaven - (grät)
Kolla trailern här!
Georgia rule
Kolla trailern här!
New years eve
Kolla trailern här!

Kalmaaaar!

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-12-28 Klockan: 17:19:21
Märkliga färger det blev
Sov 4 timmar i natt.. Typiskt dumma film som skulle sluta så sent... (Har kollat på film tre kvällar/nätter i rad nu. Tänkte tipsa om dem sen) Men sent blev det och så skulle jag upp strax efter 6 också för att hinna ta bussen in till stan där Kalmarbussen skulle avgå kl 8. Sov hela resan på bussen, så otroligt skönt. Sen har vi gått på stan hela dagen. tog en lunch och åt pancakes med sylt och dajmglass, hihi gott det var! Fick med mig en hel del kläder tycker jag, både bra och dåligt..(får ju inte plats här hemma) Bh, bikinitrosor, tröjor, kofta och en klänning. Allt på rea!! Helt pörfa :D
Nu ska jag åka in till stan med Carro och så ska vi gå på "New Year´s Eve" Den verkar bra tycker jag. Vi valde mellan den och "The Stig-Helmer Story" Haha.. Kommer antagligen somna (a)

Tisdag 27 december

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-12-27 Klockan: 21:06:36
Tog en runda på stan med mamma och lillasyster för att kolla rean. Fanns verkligen ingenting kul alls. Sen har jag typ bara chillat hemma. Eller jag försökte mig på lite plugg, men somnade nästan.. Nu har jag tränat, duschat och ska strax ut gå en runda med en kompis. :)
Kan bilden passa bättre? hehe.. från en annan dag på stan..
Imorgon drar jag till Kalmar med storasyrran och senare blir det bio. En kul dag! :) Ha det bra!

Victorias secret fashion show 2011

Direktlänk / Allmänt kul / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-12-26 Klockan: 22:24:21
Såg ni Victorias secret fashion show ikväll? Jag missade första halvtimmen. Men det sista jag såg var bra. Lite bilder..
Nu ska jag kolla på en film och äta popcorn :)

Glöggmingel

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-12-26 Klockan: 22:13:27
Varit på förskjutet glöggmingel hos kusin Filippa, med familj ikväll. Mys! Men jag är så himla trött om eftermiddagarna/kvällarna. Har varit det de senaste dagarna nu. Tråkigt.
Tublinne - New yoker (julklapp)
svarta - dr. denim
ring - Style by Tyra (julklapp)

Finn ett fel

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (3)
Skrivet: 2011-12-26 Klockan: 14:23:12
Attan, hur ska jag få ihop det här nu? Finn ett fel!?
Rätt! Min nya VS passar inte in på min "rosa" hylla. Den får vara kvar bara för att den doftar lika gott som de andra..

Julaftonen

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-12-26 Klockan: 14:15:36
Tror att det kommer bättre bilder på klänningen så småning om (tog några med syrran)
Julklappsutdelning av våra egna nissar
Nöjd och glad ;)
Fick massa fint i julklapp. Bla. då platt/locktång från Remington (som var helt underbar att platta håret med), Victorias secret - Love in fantasy bodysplash, smycken, de mysigaste och finaste tåfflorna, en rosa pajform, massa fina kläder osv. Fick ni något kul i era klappar

God jul!

Direktlänk / Allmänt kul / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-12-24 Klockan: 13:33:53
God jul kära bloggläsare! <3
MORGONENS PERFEKTA KLAPPAR!

Ute i god tid

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-12-23 Klockan: 19:49:00
Fick ta en snabbisrunda på stan efter att syrran slutat vid 16.30 ungefär. Köpte de sista julklapparna. Nu har vi bara varandra kvar att köpa till. Men vi hittar på något senare. Ska kolla på bio osv. :)
Klänningen kommer från H&M

Dan före doppare dagen

Direktlänk / Musik/Video / Kommentarer (11)
Skrivet: 2011-12-23 Klockan: 11:38:00
Idag ska jag inte sitta vid datorn något alls förens ikväll. Den ska bara användas till musiken. Jag ska hjälpa till med städning och om mamma behöver någon hjälp med allt hon ska fixa. IMORGON ÄR DET JULAFTON!!!
Bjuder på en bra jullåt. Har inga kul bilder just nu..

Lunchdate med Linnea

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-12-22 Klockan: 21:08:55
Idag har jag lunchat på Time out med Linnea. Det blev mycket snack om vissa saker.. Vi satt där i nästan 3 timmar! :o Haha, det är galet vad tiden kan gå fort. Vi delade på en festpizza. Jag fick en specialare..
Sedan bjöd pizzabagaren på pizzan, (haha aaw), ja så då slog vi till på stort och beställde varsin dessert..

Jag smälter.. vad sött

Direktlänk / Musik/Video / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-12-22 Klockan: 19:24:36
Asså jag dör vad sött! <3 Jag vill ha en!!
Videon får ju en att tänka på annat när det behövs som mest iaf..

3 dagar kvar...

Direktlänk / Mat/Recept / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-12-21 Klockan: 19:21:00
3 dagar kvar till julafton och 3 personer kvar att handla till, det är ju inte rrrrimligt! Inte heller ett spår utav snö finns här.. Nae asså jag känner ingen julkänsla alls. Det känns ju verkligen inte som tre dagar kvar (nästan TVÅ) hahaha, skrattar när jag tänker på det. Helt galet! Men längtar ändå :D
Receptet på ischoklad med vit chokladkräm (de blev jättegoda)
Vitchokladkräm
1 dl       grädde
100 g    vit blockchoklad
0,5 tsk  vaniljsocker

Ischoklad
250 g    ljus eller mörk blockchoklad
125 g    kokosfett

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Värm grädden till kokpunkten, vid första bubblan, ta den från värmen. Tillsätt vit blockchoklad, rör om till det smält. Tillsätt vaniljsocker.
  2. 2. VIKTIGT! Låt krämen svalna något. Häll krämen i en skål. Ställ in skålen i kylen. Rör om i den då och då (ca. var 10:e minut) TILLS DEN TJOCKNAR, tar minst 1 timme, den ska vara så tjock att du kan göra klickar av den.
  3. 3. Klicka eller gör små kulor, lägg dem på smörpapper och frys in en stund. Innan du nu fortsätter måste du vänta tills vitchokladkrämen är klar.
  4. 4. Hacka eller bryt chokladen i bitar, lägg den tillsammans med kokosfett i en rostfriskål. Smält chokladen över vattenbad.
  5. 5. VATTENBAD: Koka vatten i en kastrull , ta den från värmen och ställ den rostfria skålen med choklad över det kokheta vattnet. (OBS! Tänk på att vattnet/vattenångan inte får komma i kontakt med chokladen , den kan då bli grynig)
  6. 6. Häll lite choklad i varje ischokladform (aluminiumform) och lägg en "kula" vitchokladkräm i varje form, häll på mer choklad så att det täcker.

LOOV + Julklappsjackt + träning

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (2)
Skrivet: 2011-12-21 Klockan: 00:55:36
Nu är jag glad igen! Sovmorgon, stan med bästis för att leta julklappar (tja, hon är klar med mig och jag med henne) mycket mer än så blev det inte.. Sen åt vi på Caspien. Det blev kycklingbaguette, den är så otroligt god!! Efter en rätt lång ät- och pratstund där så tog vi bussen hem.
En timme senare möttes vi igen för att dra in till Wellness för att gymma och köra ett 45min pass Indoorwalking. (så jäkla gott att träna igen! Det var nog 2-3 veckor sedan nu. Galet dåligt av mig, men jag har ju varit sjuk så..) Men så glad jag kände mig efter. Haha tills jag kom hem och hungern/blodsockret låg på minus och det gick ut över min kära mamma och syster :$
tröja @ h&m (den jag köpte igår)
linne @ ginatricot
svarta byxor @ dr. denim
örhängen @ glitter
godaste kycklingbaguetten

Dagens

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (3)
Skrivet: 2011-12-19 Klockan: 22:25:40
Sorry för dålig bildkvalité och skitig spegel.. Jag ska fixa dem båda snarast. Måste köpa såndär rengöring till linsen först bara.
Skoldagen har varit riktigt chill. Började med historia i 2 timmar, sen lunch, sen "julklappsutdelning" och sist fick vi reda på resultaten av spanskaproven. Rätt nöjd ändå :) NU ÄR DET LOOOOOV!!
Efter skolan så mötte jag upp Carro och så gick vi på stan. Jag hittade en "kanske julklänning", en tröja, bh och en liten julklapp. Det är min andra julklapp som jag köper (till samma person dock)... Jag ska möta upp Linnea efter skolan imorgon när hon slutat och då ska vi ta en runda på stan med, och senare träna om vi får några platser. GOTT DET!!
Speciellt efter att ha smakat dessa som jag gjorde när jag kom hem från stan.. :$ Ischoklad med vit chokladkräm i. Jisses så goda. Jag måste skynda mig att bjuda bort dem!! Recept på dem kommer sen.

svar på fråga: den vita klänningen

Direktlänk / Svar på frågor / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-12-19 Klockan: 19:47:08
Hej Felicia! Vad glad jag blir! :D Klänningen är köpt på H&M men jag vet inget pris dock. Jag har fått den. Har du långt hår så rekommenderar jag att du har det uppsatt, annars fastnar det och det gör ont (a) hehe hoppas att du hittar den :)

4:de advent

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-12-18 Klockan: 12:06:44
Nu drar jag mot jobbet för att städa och sen in till stan med mamma för lite julklappsletande :)

Humor?

Direktlänk / Musik/Video / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-12-18 Klockan: 12:02:20
Satt och skrattade till sånnahär klipp igårkväll. Aså har jag/vi tråkig humor eller ?

Fredagens festligheter fortsätter

Direktlänk / Allmänt kul / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-12-17 Klockan: 11:21:49
Efter att ha kommit hem från firandet på First hotell så hann jag bara snabbt fixa lite saker och sen gå till bussen för att ha mina två lektioner. Matte i två timmar, halvkul sådär.. Och sen var det julavslutning på spanskan, så vi hade några "lekar", sjöng julsånger, dansade till en jullåt och så slog vi sönder piñatan!! :D
Dessa piñatas gjorde vi förra lektionen, sen fick den bästa lottas ut som vi skulle fylla med godis och sedan slå sönder. Jag kan säga att vår klarade sig från smällen.. (A) ;)
•••
Senare sen så kom Malou. Jag är barnvakt i helgen. Jag var så trött att jag inte orkade göra någonting nästan, så vilken tur att Emmie och Malou lekte hela kvällen tills vi skulle sova. Idag är jag piggare och nu ska vi spela Just dance och sedan göra julgodis, mysigt! :D

Fredagens festligheter

Direktlänk / Allmänt kul / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-12-17 Klockan: 11:20:00
Ingen sovmorgon fick jag igår, vi skulle upp för att fira morbror Peter som fyllde 40 år. Det var meningen att vi (mf) skulle vara på First hotell och att det skulle bli en överraskningsfrukost för honom. Allt var planerat osv..
..sen sätts "what are words" (låten) igång, och då kommer dessa två familjerna in, NYGIFTA, in på restaurangen och vi fattar ingenting ^^ Vilken dubbelblåsning det blev alltså.
Sötaste kusin Filippa <3
ETT STORT GRATTIS TILL ER ALLIHOPA! :D

Och så var det fredag igen

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-12-16 Klockan: 00:07:53
Haha det var ju precis måndag! Vad hände? :o Vet ju inte ens vad jag gjort nästan. Jag hade redovisning om kropp och hälsa idag. Det skulle redovisas på engelska, så det var lite svårare än vanligt. Men jag tror att det gick rätt bra ändå. :)
Slutade tidigt, åkte hem och städade, sen kom en kompis hit. Så vi har chillat lite, kollat på film osv.
Hahah, jag somnade mitt i inlägget!! ^^
Kläder från en annan fag
Btw. Jag blev inte en av dem som får åka till London

Sorry dudes!

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-12-14 Klockan: 20:10:13
Hemskt ledsen för den dåliga uppdateringen. Men jag har bara inte orkat med bloggen just nu och inte heller haft något att skriva om..
Tror inte ens att jag har något att berätta för er. Eller en kul sak som kan hända är om jag får åka till London. Det är en jättestor mediamässa där i januari och då är det två lärare och två elever som får åka. Det ska dock lottas om detta, om vilka som ska åka osv. Men det hade varit så sjukt kul!!

Kortfattat, fredag och lördag

Direktlänk / Outfits / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-12-11 Klockan: 20:26:58
Det är ganska kul att komma på hur man sitter i en stol.. Jag kan sitta hur konstigt som helst :o nu har jag haft datorn i knät, fötterna på skrivbordet, halva rumpan på kanten av stolen och lutat ryggen mot ryggstödet. Jag har under hela den tiden tyckt att det varit jätteobekvämt och tyckt att det gjort ont i rumpan, men ändå suttit kvar...

Drar lite kortfattat här:
Fredagskväll så nattade jag hos Linnea. Men först kollade vi på idol där Amanda vann (rätt val tycker jag), såg Helenius hörna, småkul :') sen körde vi slut på oss med youtube och dans, snack och skratt. Kollade på "The Uninvited" :s
och sen sov vi i 4 timmar för att hon skulle upp till stallet och jag in till stan för att julklapps handla. Jag har inte varit så trött på väääldigt länge. Klockan 18.00 bar det sedan iväg på 40 års kalas. Gissa om jag var trött... Hahah men kul. Alltid mysigt att träffa släkten.
Nu blir det lite ost och kex och mys. Sen en dusch och sedan nana. Jag har inte återhämtat mig än från 4timmars natten.. Godnatt 

3:dje advent -> 13 dagar till julafton -> 5°C (ingen snö)

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-12-11 Klockan: 12:37:07
Haha vad är detta egentligen? Det känns som att hela landet fått snö utom vi. Det vi får nöja oss med är stormar och regn. Aja som jag sagt tidigare så längtar jag ju inte efter slasket och isen och detta. Speciellt inte minusgraderna!!
Om vi ska gå vidare till något roligare.. DET ÄR JULAFTON OM 13 DAGAR!! Det är helt sjukt. Jag minns början på året när man tänkte att "nu ska det gå ett heeelt ååår till... Men förra året gick ju snabbt, så.." Men detta året har gått i hyperfart! Galet. Mysigt med julafton igen dock <3

Fredagens look
haha trött- eller bördarblicken?
Igår var jag på 40 års kalas, berättar mer om det sen. Nu ska jag dra till jobbet och städa. Vi hörs! 

Flyger bort till Linnea

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-12-09 Klockan: 20:25:08
Haft alla möjliga sorters planer för kvällen men nu slutade det med en gammal hederlig myskväll med bästis. Ska flyga bort till henne i stormen nu med mitt pick och pack. Sen kollar vi Idol-finalen och film, så kommer det Ben & Jerry´s leverans dit :D:D hehe tjockisar e vii!

Skolavslutningsbild ;)

Hoppsan sa..

Direktlänk / Allmänt kul / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-12-08 Klockan: 15:04:24
Jag i tisdags (när det inte gick att ladda upp)
Hoppade över väskorna då och körde på min egengjorda laptop"väska" som jag gjorde i nian. Hade bara "två" lektioner, egentligen typ en...
Jackan från Gina tricot och lika så den rosa tubhalsduken. Vantarna kommer från enkla netto ^^
Idag hade vi en mycket bra/kul undervisning/föreläsning i No:n. Tror han hette Jesper och kom från RFSU och hade sexualundervisning. Sen har jag och mina gruppmedlemmar arbetat mycket bra med en project grej som är blandat no/eng. Kan bli mycket bra! Den sista lektionen fick vi en liten kul läxa (har inte tid med den men ändå). Alla hade glömt att vi skulle låna böcker i tisdags så idag blev vi påminnda genom denna rubrik: "Därför har jag inte gjort det jag skulle göra i tisdags..", av läraren. (A)
Haha så nu måste vi hitta på ca. ett halvt A4 om vrf vi inte gjorde detta..
Datorn åker ner i min väska nu och så drar vi till Linnea för att fortsätta allt pluggande där (Y)

Bad update

Direktlänk / Allmänt kul / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-12-08 Klockan: 14:42:53
Dålig uppdatering jag vet. Men jag har inte riktigt haft tid. Jag skulle blogga i tisdags, men det gick inte att ladda upp bilder då osv. Igår hann jag inte för då var jag hos Linnea och pluggade spanska, sen var jag på utvecklingssamtal (gick förvånande bra) och drog sedan till Linnea igen.
Haha asså det är ganska sjukt vad svårt det kan vara att komma på vad man önskar sig ibland. Detta året har jag verkligen "inget" att önska mig i julklapp.
Jag önskar mig typ en ny mobil (vilket jag själv inte har råd att betala, då jag fortfarande måste betala den jag har. Abonneman osv..), sen önskar jag mig en SONY NEX5 kamera som ligger på mellan 3-4000 kr, jag har inte riktigt pengar som jag själv kan lägga till på det just nu. Men detta är nog det som jag önskar mig mest. Haha..
Det är ju dock inget jag säger eftersom att priset inte går ihop. Så när folk frågar så är det enda jag kommer på,.. kläder! :O
Men jag får inte plats med mer kläder!? ;) en walk in closet vill jag haa(drömmer mig bort)!

Första snöflingorna

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-12-05 Klockan: 19:06:08
Idag kom de första snöflingorna för denna vintersäsongen.
Varade bara några minuter och det blev inte så mycket som på bilden ;) Men det gör inget för mig. Jag vill inte ha snö, halt, blåsigt och kallt osv.

Förra måndagens idrott

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (4)
Skrivet: 2011-12-05 Klockan: 17:27:45
Här ligger jag efter såg jag. Berättade ju aldrig att förra idrottslektionen (i måndags) så bowlade vi. JAG VANN!!
+A
Så fick ni ett inlägg idag iaf. Har inte mycket annat att berätta. Sjuk är jag, med feber, huvudvärk och förkylning. Nu ska jag plugga matte. Härligt!

Gårdagen

Direktlänk / Musik/Video / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-12-04 Klockan: 22:26:51
Jag har fler videos som jag hade tänk sätta ihop till EN så att det skulle bli kortare. Men min iMovie vill ju inte fungera på macen så det får räcka med denna tills vidare.
Orkar inte berätta om om kvällen. Den blev inte som vi tänkt oss iaf kan jag säga!

Lördag 3 december

Direktlänk / Allmänt / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-12-03 Klockan: 19:51:00
HEEJ!! Hemma med syrran och Linnea nu. Jag och Linnea ska köra igenom danserna på Just dance 3. Jag kan säga att det gick skitdåligt igår. Kan ju bara hoppas att jag har förbättrats till idag... Senare så kommer några hit och då blir det ju såklart "danstävling" och sen film.
Härlig lördag hälsar vi!:
Det bästa med photo booth är att man aldrig behöver göra sig till..

Johanna tipsar: Testpilot för Braun Silk-épil 7 Dual Epilator

Direktlänk / Johanna tipsar / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-12-02 Klockan: 18:34:51
Jag har nu skickat in en ansökan om att bli testpilot för Braun Silk-épil 7 Dual Epilator. De tar emot 20 testpiloter och av de 20 så kommer de att välja ut 5 bloggare.För att göra en ansökan till att få chansen att testa den så kan du klicka här på smartson. Kolla nedan för en liten demo.
Mer info om epilatorn hittar du HÄR!

Prepare

Direktlänk / Allmänt kul / Kommentarer (0)
Skrivet: 2011-12-02 Klockan: 16:37:01
Chacha! Nu ska jag och syrran öva på danserna på Just dance 3. Kan behövas om jag ska vinna imorgon! :D
Hörs! 

Svar på fråga: Clearly Gone

Direktlänk / Svar på frågor / Kommentarer (1)
Skrivet: 2011-12-02 Klockan: 16:16:23
Hej Tova!
Vad bra att du skrev. Jag hade glömt att jag faktiskt skulle recensera vitamin B5 (Clearly Gone).
Jag tycker att det är jättebra och hjälper väldigt effektivt. Jag "märkte" skillnad redan efter bara några dagar. Dock var första resultatet att glansigheten minskade. Mitt smink satt längre under dagarna utan att det kändes ofräsch. Efter ca 2 veckor så hade det verkligen blivit skillnad på utseendet också. Ansiktet blossade inte upp så fort jag tvättat det. Och jag känner mig mycket fräschare utan smink nu också. Dock går jag inte utan än, och kommer antagligen inte göra det heller på ett tag.
Men jag måste säga att jag är väldigt nöjd med resultatet hittills. Det är ganska mycket kvar innan jag är nöjd. Men det är så skönt att det ändå minskat, och så fort ändå. Nu hade jag kommit in i en period där verkligen hela ansiktet var "prickigt" liksom, så skillnade är kanske olika. Jag har precis fått hem en ny burk pulver och kommer att fortsätta med detta. Det är verkligen något jag rekommenderar.
Jag har bara testat pulvret och blandat ut det med yoghurt. Det funkar bra för mig, men det är riktigt segt ibland när man måste ta en skål yoggi 3 ggr om dagen. Det är bara lite lite men ändå. Jag vågar tex. inte blanda ut det och dricka, det skulle jag nog inte klara.
Om du/ni undrar något mer, så är det bara till att fråga! :)

24 dagar till julafton

Direktlänk / Johanna tipsar / Kommentarer (3)
Skrivet: 2011-12-01 Klockan: 10:52:38
Nu är det minder än 24 dagar kvar till julafton. Galet!!
Slänger in ett litet "doft"-inlägg nu innan jag börjar min sista lektion för dagen. Sen ska jag hem och plugga matte för resten av dagen.
Kanske tips till julklapp!?
Beyoncé - HEAT
DKNY - äpple,
ESCADA - ?
Victorisa´s secret - pure seduction, sweet daydream och bubblegum mint
Bruno banani - women
Schwarzkopf hårspray - rockin´it och got2b smooth ´n chick
Nivea lotion - star raspberry
Dove roll on - cucumber & green tea
RSS 2.0